Vírusveszély

Ertsey Attila előadása

A Nagy Újraindítás és a mi forgatókönyvünk

Ertsey Attila előadása a II. Budapesti COVID Konferencián, 2021. augusztus 17-én, a Magyarok Házában. „Az új paradigma eszméi pedig csak innen, Közép-Európából származhatnak. Ez pedig a hármasan tagozódó szociális organizmus, vagyis az önigazgató társadalom eszméje. Most ennek az eszmének a megismertetése a záloga Közép-Európa feltámadásának.”

tovább

A népirtás tíz szakasza (egy a facebookon megjelent videofelhívás recenziója)

Henna Maria, a Dawn of Peace (Békesség Hajnala) nevű, Spanyolországból, Andalúziából indult mozgalom és szervezet alapítója a napokban közzétett egy videót a facebookon azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmünket a vészhelyzetre, amivel a világban jelenleg szembesülünk. Arra ösztönöz, hogy felébredjünk mély álmunkból, hogy kiszakítsuk magunkat egyfajta varázslat lenyűgöző hatása alól, és végre lépéseket tegyünk az emberiség védelme érdekében. Felvázol előttünk egy már létező elméletet, és feltárja, hogy a köröttünk kibontakozó arcátlan terror valójában lépésenként megfelel a tudatos népirtás tíz szakaszának.

tovább

Budapest válaszol Berlinnek – videó

Míg a Goetheanum hallgat, a német népben felébredt szabadságimpulzusra egy maroknyi antropozófus válaszolt, és bekapcsolódtak abba a világméretű szabadságharcba, melynek tétje az emberiség jövője.

tovább

Van-e értelme a védőoltásnak?

A védőoltások kérdése felkavarja a kedélyeket. Egy nemrég bemutatott dokumentumfilmben2 a szülők az előtt a döntés előtt állnak, hogy beoltassák-e a gyereküket. A kérdés ez: „Hogyan döntsük el?” Ezt valóban nem is tudjuk megtenni teljes bizonyossággal, ha az embernek csak a látható részét, a testét vesszük figyelembe.

tovább