Európai Közép 2020. Ősz (Papír alapú)

1.250 Ft

A tartalomból:

2 | Szerkesztői bevezető – A lopakodó bolsevizmus (Ertsey Attila)
10 | Mozaikok és perspektívák 2020. június – augusztus (Ertsey Attila)
24 | A jövő jön – és már itt is van! (Boros Mária)
27 | „… ami a Földön betegségként jelenik meg, azt az Égből küldik le számunkra” (Terry Boardman)
32 | A Magyar géniusz A magyar népet vezető szellemi-hierarchikus lények 1. rész (Korcsog Balázs)
41 | Már a vízcsapból is… 5. rész (Ertsey Attila)
50 | Továbbtanulás (G. Ekler Ágnes)
55 | Tények, belső és külső képek a Mi-Kor keletkezéséről és történetéről (Makovecz Anna)
58 | Rebellis melankólia (Ekler János)
60 | Egy elveszett emberi dimenzió? Avagy válaszút előtt a gyermek inkarnálódását segítő és az emberi morált tisztító mozgáskultúra, a Bothmer-gimnasztika jövője (Kiss Linda)
62 | Megalakult a Dinamikus Kosárközösség Egyesület (Ertsey Attila és Kovács Gergely)
63 | Európai Közép gazdasági beszámoló; valamint ízelítő honlapunk tartalmából (Zajti Ferenc)

Melléklet
A jövőképről. Milyen világ fog körülvenni egy az iskolaéveit ma megkezdő tanulót, amikor felnőttként elhagyja az iskolát? (Kálmán István)

Európai Közép 2020. Ősz (Papír alapú)

Leírás

A lopakodó bolsevizmus

A múltat eltörölték, a törlést elfelejtették, a hazugság lett az igazság.
George Orwell, 1984

  1. nyár − Tudósítás egy disztópiából[1]

Mi, kelet-közép-európaiak jól ismerjük, mi ez, ami körülöttünk bontakozik. Épp 100 éve, 1920. augusztus 7-én Rudolf Steiner a következőkre figyelmeztetett:

Az elkövetkezendő időkben az úgynevezett civilizált világ előtt csak egy válaszút áll: egyfelől a bolsevizmus, másfelől a hármas tagozódás. És aki ezt nem látja be, hogy csak ez a két dolog adott az eljövendő időkre, az ma nem ért semmit az átfogó események menetéből.[2]

      A szemünk láttára épült újjá pillanatok alatt a bolsevizmus. Ennél nagyobb áldást, próbatételt nem találhatott volna ki a világ fölött őrködő, mindenható Jó, mely ébredésünket jobban szolgálná. Az emberiség Húsvétja után lezajlott az emberiség Pünkösdje. Megkaptuk a Szent Szellemet. Nem sokan, de talán elegen. A végítélet zajlik, megjelentek a niniveiek, hogy figyelmeztessenek. És eljött Dél Királynője. Mert itt van megint valaki, aki nagyobb Salamonnál is. Ő az éteri Krisztus, akinek meglátása az éteri szférában a mai emberiség legfontosabb sorskérdése, próbatétele.

      A szellemvilág kapuja kitárult. A Küszöb Őre mindannyiunkat, felébredetteket felszólít az átalakulásra, hogy beléphessünk. A Mihály-iskola Nagy Szemesztere elkezdődött. És a Pokol kapuja is kitárult. A kapu őre a Vámszedő, aki kiállítja a számlát. A Küszöb Őre szigorú. Csak az átalakultakat engedi át. De a Pokol Kapuja tágas. A Vámszedő mindenkit betessékel, kéretlenül.

      A Der Europäer júniusi számában Thomas Meyer megmutatja azt a bizonyos kaput és a vámszedőt, mert ők jól láthatóak. És Viganó érsek ébresztő szavai megmutatták: bibliai időket élünk. Most a Sötétség fiai harcolnak a Világosság fiaival.

      Az Economist, a Nyugat ideológiai szócsöve két címlapjának egyikén a vírus látható, felette: „A megfelelő gyógymód a világgazdaság számára”. A másikon a Földgolyó, rajta a „Zárva” tábla. És Meyer melléteszi a valóság két címlapját. Egyiken a Földgolyó maszkkal, rajta a „Zárva” tábla, mellette a másik címlap, egy kitárt kapu a Kapuőrrel, aki ajánlja is a gyógyszert, mely véget vethet a járványnak, a vakcinát, benne abortált magzatok darabkáival és a nanotechnológia eredményeivel: a több funkciót integráló mikrochippel, mely személyi igazolvány, vírusútlevél, bankkártya és nyomkövető, valamint nanorészecskékkel, melyeket a globális média tud aktiválni. A részecskék parancsra összekapaszkodnak és az erekben elállják a vér útját, mesterséges stroke-ot idézve elő, ha az urak úgy döntenek, hogy az illető nemkívánatos személy.

      A vakcina előbb-utóbb bevetésre kész lesz, átugorva a tesztelési időszak 5-8 évét. Időnként felröppennek hírek az első tesztekről. Az első hír tavasszal jött, a vírusőrület elleni küzdelem egyik fő bástyája, az ifjabb Robert Kennedy által működtetett Children’s Health Defence oldalról, állatokon végzett tesztekről, ahol a legyengített vírus hatására bekövetkezett állatpusztulásról számoltak be, szemben a „vad” vírussal, mely csak normális immunreakciót váltott ki. Augusztus elején hasonló hírek kaptak lábra, de már önkénteseken végzett tesztelésekről, néhány ukrán katona halálát okozva. Talán ennek is köszönhető a WHO augusztus 3-i gyors nyilatkozata, mely szerint nem biztos, hogy lesz hatékony vakcina. De ne legyünk nyugodtak. A mikrochip tesztelése Afrikában zajlik, a tömeges, kötelező bevetésre. Pletykák keringenek egy brüsszeli törvényjavaslatról, mely 2021-től kötelezővé teszi a csecsemők oltását. Ma figyelni kell a pletykákra. Van, hogy egy hét múlva már valóság. Putyin közben előállt a kész orosz vakcinával. Csak arra gondolhatunk, hogy placebóról van szó, mellyel kivonta országát Gatesék befolyása alól.

      A maszkviselési kötelezettséget vélhetően akkor oldják fel, ha a totális megfigyelési rendszer kiépül, mivel a maszk megnehezíti az arcfelismerő szoftverek működését. De van mozdulatfelismerő szoftver is. Aki a mikrochipet már ma, önként akarja, az okostelefonjára telepítheti az alkalmazást, de aki jobban akar haladni a korral, annak jobb kézfejébe ültetik, a hüvelyk- és mutatóujj közé. Egy amerikai focicsapatnál vezették be azt a csuklópántot, mely sípol, ha 1,5 méternél közelebb kerül két játékos. Egyre több médiahír szól arról a technológiáról, amivel az arcfelismerő rendszert akarják díszcsomagolásban beadni a birkáknak: a jövőben az arcoddal is fizethetsz. Tolongani fognak érte.

[1]         negatív utópia

[2]         GA 199

 

Ertsey Attila

tovább olvasom

További információk

Tömeg 0.5 kg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest