Megjelent Jakob Streit Columban című könyve az Európai Közép Alapítvány kiadásában.

A könyv megvásárolható az Eurpóai Közép Alapítványnál www.europaikozep.hu oldalon vagy megrendelhető az azeuropaikozep@gmail.com drótpostán. Kiadónknál még kapható Rudolf Steiner – Gazdaság és szociális hármas tagozódás a Waldorf-iskola tantervében című könyve is!
jakob-streit-Columban-borito-s

„Jakob Streit meséi kifogyhatatlan bőségben áradnak. Természetről és csudálatos emberekről egyaránt életteli képekben mesél. Lélektáplálék és elmélyült tudás árad a történeteiből. Columban életútja történelem – mindenkinek. A 12 évesek lelkébe otthonos világ képeiként fészkeli be magát az alig ismert, mélyen emberi ír kereszténység megidézése. Ha felnőttek is olvassák, talán felfakad bennük közös történelmünk egy eddig eltakart, elfedett árama. És mindez egyszerű szavú mesélés által. ”
Ára: 2500 Ft + postaköltség

Érdekel

A könyv megvásárolható az Eurpóai Közép Alapítványnál www.europaikozep.hu oldalon vagy megrendelhető az azeuropaikozep@gmail.com drótpostán.

Kiadónknál még kapható Rudolf Steiner – Gazdaság és szociális hármas tagozódás a Waldorf-iskola tantervében című könyve is!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest