Koronavírus és 5G

Dr. Thomas Cowan, M.D. feltételezi, hogy a koronavírus esetében lehet, hogy a történelem ismétli önmagát és (a járványt) az 5G okozza. A felvétel az arizonai Tucsonban készült, az Egészség és Emberi Jogok Csúcstalálkozón, 2020. március 12-én.
koronavirus-ai-nyito

fejkép forrása: pont-most.hu

Dr. Thomas Cowan, M.D. feltételezi, hogy a koronavírus esetében lehet, hogy a történelem ismétli önmagát és (a járványt) az 5G okozza. A felvétel az arizonai Tucsonban készült, az Egészség és Emberi Jogok Csúcstalálkozón, 2020. március 12-én.[1]

„Nos, van tíz percem, nem voltam biztos benne, hogy feljutok a színpadra, de nem tudom megállni, hogy ne szóljak erről a koronavírus-dologról – ha megengedik.

Tehát, ha ismerik Steinert, megvan a válaszuk a tesztre, de ki kell találniuk a részleteket. A legnagyobb pandémia, a spanyolnátha után, 1919-ben Steinert megkérdezték, mi volt ez az egész, és azt válaszolta: nos, a vírusok egyszerűen egy megmérgezett sejt kiválasztódásai (váladékai). A vírusok DNS- vagy RNS-darabok, néhány egyéb fehérjével együtt, melyek kikerülnek a sejtből, ez akkor fordul elő, ha a sejtet megmérgezik. Ők semminek nem az okozói. És az első mód, amire bátorítanám Önöket, hogy gondolkodjanak erről, az ez: tegyük fel, hogy ön egy híres delfin-doktor, és évszázadokon át, vagy legalábbis hosszú időn keresztül delfineket tanulmányozott a sarkkörön és a delfinek jól voltak. És akkor felhívják, hogy Fred, az összes delfin, vagy legalábbis sok delfin haldoklik a sarkkörön, tudnál jönni, hogy kiderítsd (mi történt). Akkor egy kérdést lehet feltenniük. Tegyék fel a kezüket, hányan mondanák azt: én a delfint nyomoznám, hogy megnézzem annak a delfinnek a genetikai felépítését? Senki. Hülyeség lenne, ugye? Hányan mondanák azt Önök közül, hogy meg akarom nézni, ez vagy amaz a delfin vírusos-e, mert akkor fertőző lehet, és ezért betegednek meg ezek a delfinek? Egy ember. Önök közül hányan mondanák (elnézést a barátaimtól): valaki beletett valami szarságot itt a vízbe? Mondjuk egy Exxon-Valdez. Valaki? Mindenki.

Mert ez történt. És a sejtek megmérgeződtek, megpróbálják megtisztítani magukat azáltal, hogy kiválasztják a hulladékot, amit vírusnak nevezünk. Ha belemegyünk a jelenleg érvényes vírus-elméletbe, amiket “exosome”-nak hívnak, az utóbbi NHI konferencián beszéltek a vírusok komplexitásáról, akkor azt látnák, hogy mindez egyezik a mostani víruselméletekkel.
Van erről egy jó példám. Amikor felnövekedtem, a házon kívül, jobbra voltak mocsarak. Tele voltak békákkal, akik felébresztettek éjjel. Leragasztottam az ablakokat. Tavasszal óriási zajt csináltak. Idővel a békák eltűntek.

– Hányan gondolják, hogy a békáknak genetikai betegsége volt?
– Hányan gondolják, hogy a békák kaptak egy vírust?

– Hányan gondolják, hogy DDT-t tettek a vízbe?

Valóban ez történt. A betegség egy mérgezés. Ez egy oka annak, hogy az oltások… majd erre visszatérek 1 perc múlva.
Szóval mi történt 1918-ban? Az elmúlt 150 évben minden járványnak a Föld kvantumugrású elektrifikációjához van köze.
1918-ban, 1917 őszének végén vezették be a rádióhullámokat világszerte.
Bármely élőlényt új elektromágneses térnek teszünk ki, megmérgezzük. Párat megölünk és a többi egyfajta felfüggesztett animációs állapotba kerül.
Érdekes, hosszabb ideig élnek, de betegebbek.
És a II. világháború alatt egy újabb járvány indult, a radarok bevezetésével a Földön, betakarva az egész Földet a radarok elektromágneses terével. Ez volt az első alkalom, hogy az emberek ki voltak ennek téve.
1968-ban volt a Hong-Kong-i influenza. Akkor történt először, hogy a védőrétegbe, a Van Allen-övbe, – aminek az a feladata, hogy felvegye a kozmikus sugarakat, amelyek érkeznek a Napról, a Holdról és Jupiterről, stb. és szétossza őket az összes élőlény között a Földön – és műholdakat helyeztek el a Van Allen-övbe, amelyek radioaktív hullámokat bocsátanak ki. Hat hónapra rá volt egy újabb vírusos járvány.
Miért vírusos? Mert az emberek meg lettek mérgezve, és toxinokat adnak ki magukból, amik olyanok, mint a vírusok.

Az emberek azt hitték, hogy ez influenza.1918-ban a bostoni Egészségügyi Hivatal elhatározta, hogy megvizsgálja a járvány ragályos jellegét.
Hiszik, vagy sem, kerestek olyan embereket, akiknek influenzájuk volt, kivonták azt, ami az orrukban volt, és beleinjekciózták egészséges emberekbe, akik nem voltak influenzásak. És egyszer sem sikerült megbetegíteni egyetlen ilyen egészséges embert sem. Többször is megcsinálták és nem tudták bebizonyítani, hogy fertőzést kaptak. Lovakkal is megcsinálták, akik állítólag elkapták a spanyolnáthát.
Zsákokat húztak a fejükre, a lovak beletüsszentettek a zsákba, a zsákot ráhúzták a következő lóra, s az nem betegedett meg.
Ezt mind elolvashatják egy könyvben, amit úgy hívnak, hogy “A láthatatlan szivárvány”[2] Arthur Firstenbergtől. Ő írt egy kronológiát a Föld elektrifikációjának összes lépéséről és hogy hat hónap alatt lett egy új influenzajárvány az egész Földön. És nincs más magyarázat. Hogyan terjedhet el Kansasból egész Dél-Afrikáig két hét alatt? Úgy, hogy az egész Föld egyszerre mutatja a tüneteket.
Annak ellenére, hogy a közlekedés lóháton és hajóval történt. És nincs magyarázat erre. Nem tudjuk, hogy ez hogyan történt. De ha belegondolnak, ez az összes rádió-és más frekvenciás hullám, ami Önök közül néhánynak ott van a zsebében vagy a kezében. Tudnak küldeni egy jelet Japánba és az abban a pillanatban megérkezik. Úgy, hogy még ha nem is hiszik, hogy létezik egy elektromágneses tér, ami világszerte kommunikál pár másodperc alatt. Csak arról van szó, hogy nem figyeltek erre. És azzal fejezném be, hogy hozzátenném: volt egy kvantumugrás, a legutóbbi hat hónapban a Föld elektrifikációjában. Biztos vagyok benne, hogy sokan Önök közül tudják, miről van szó.
Úgy hívják, hogy 5G és lesz 20 000 műhold, amelyek sugárzást fognak kibocsátani.
A sugárzások, amiket említettem a zsebükben vagy a kezükben, és amelyeket állandóan használnak, nem kompatibilisek az egészséggel!
Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de nem kompatibilis az egészséggel!
Ez egy berendezés, ami a víz struktúráját szétbontja. És ha páran azt gondolják, nem vagyunk elektromos lények, csak fizikai anyagból vagyunk, akkor ne habozzon, és csináltasson egy EKG-t vagy egy EEG-t, vagy egy tesztet az idegek vezetőképességéről. Elektromos lények vagyunk és a kémiai termékek csak  az elektromos impulzusok hulladékai.
És egy találós kérdéssel fejezném be. Melyik az első város a világon, ahol teljes lett az 5G lefedettség?
Vuhan. Pontosan. Úgyhogy ha elkezdünk ezen gondolkodni, egy egzisztenciális krízisben vagyunk itt és most, olyan mértékűben, amit az emberek még sohasem láttak. És nem fogom játszani az Ótestamentum prófétáját, de ez példátlan: kiküldeni több száz, ezer műholdat a Föld védőrétegébe. Egyébként, ahogy korábban akartam mondani, ez összefügg az oltáskérdéssel.
Mert egy évvel ezelőtt volt egy páciensem, aki teljesen formában volt és szörfölt. Egy villanyszerelő volt, aki wi-fi berendezéseket épített be gazdag embereknek.
A villanyszerelőknek nagyon magas a halálozási arányszáma. De ő jól volt. És miután eltörte a karját, egy fémlemezt tettek a karjába. Három hónappal később nem tudott kiszállni az ágyából. Szívritmus-zavara lett. Teljes összeomlás lett belőle.
Az érzékenység attól függ, hogy mennyi fém van a testben. A sejtekben lévő víz minőségétől is függ. Ezért amikor alumíniumot injekcióznak az emberek testébe, ezek “receptorok” lesznek, és még jobban beszívják az elektromágneses tereket, és ez teljes káoszt, egyfajta kárt okoz, amit mostanában az egész emberiség tapasztal.
És befejezném még valamivel, egy idézettel Rudolf Steinertől, 1917-ből, egy másik korból, amikor még nem volt elektromos áram, amikor a levegő még nem zümmögött az elektromosságtól. 1917- ről beszélünk. Könnyebb volt embernek lenni. Ezért ahhoz, hogy teljes emberek lehessünk ma, fontos még jobban kifejleszteni a spirituális kapacitásunkat, ahhoz képest, mint amilyen a helyzet egy évszázaddal ezelőtt volt.
Ezért azzal búcsúzom el: mindent tegyenek meg, hogy a spirituális kapacitásukat kifejlesszék, mert nagyon nehéz ma embernek lenni.”

Fordította: Marchant Kati és Ertsey Attila

[1] https://www.facebook.com/groups/644094686009986/

[2][2] The Invisible Rainbow. Ingyenesen letölthető innen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest